Tortelloni s hríbami 400g
Ceny iba pre registrovaných
Info pre veľkoodberateľov
Kartónové balenie: 6 ks
Vaječná cestovina plnená hríbami.
1
2
3
Chutné tortelloni pre celú rodinu! Objavte textúru a kvalitu obľúbených hríbikov smrekových a chutných šampiňónov!
Zloženie:
Plnka 52%: hríby 15% (Boletus edulis a príbuzné druhy), rastlinná vláknina, ricotta (srvátka, mlieko, soľ), šampiňóny 9% (Agaricus bisporus), strúhanka (hladká pšeničná múka, voda, soľ, droždie), syr mozzarella (mlieko), syr mascarpone (mlieko), škrob, slnečnicový olej, cibuľa, sušená srvátka, biele víno, prírodné príchute (obsahujú mlieko, jačmeň a pšenicu), soľ, petržlen, laktóza, cesnak v prášku, sušené odstredené mlieko, korenie.
Cestovina 48%: mäkká pšeničná múka, vajcia 30%, múka z tvrdozrnnej pšenice.
Vyrába sa v zariadení, kde sa spracovávajú aj orechy, kôrovce, ryby, zeler a mäkkýše.
Výživové hodnoty na 100g výrobku: energia 1116kJ / 265kcal, tuky 6.6g - z toho nasýtené mastné kyseliny 2.4g, sacharidy 41g - z toho cukry 4g, bielkoviny 8.5g, soľ 1.3g .
Zloženie:
Plnka 52%: hríby 15% (Boletus edulis a príbuzné druhy), rastlinná vláknina, ricotta (srvátka, mlieko, soľ), šampiňóny 9% (Agaricus bisporus), strúhanka (hladká pšeničná múka, voda, soľ, droždie), syr mozzarella (mlieko), syr mascarpone (mlieko), škrob, slnečnicový olej, cibuľa, sušená srvátka, biele víno, prírodné príchute (obsahujú mlieko, jačmeň a pšenicu), soľ, petržlen, laktóza, cesnak v prášku, sušené odstredené mlieko, korenie.
Cestovina 48%: mäkká pšeničná múka, vajcia 30%, múka z tvrdozrnnej pšenice.
Vyrába sa v zariadení, kde sa spracovávajú aj orechy, kôrovce, ryby, zeler a mäkkýše.
Výživové hodnoty na 100g výrobku: energia 1116kJ / 265kcal, tuky 6.6g - z toho nasýtené mastné kyseliny 2.4g, sacharidy 41g - z toho cukry 4g, bielkoviny 8.5g, soľ 1.3g .
3
MINÚTY
MINÚTY
varenia
3/4
CHUTNÉ
CHUTNÉ
porcie
265
KALÓRIÍ
KALÓRIÍ
na porciu
Jednoducho ...
1
Prevarte vodu vo veľkom hrnci. Pridajte štipku soli. Opatrne pridajte cestoviny. Niekedy sa čerstvé cestoviny môžu trochu zlepiť, ak sa to stane, neoddeľujte ich – počas varenia by sa mali prirodzene oddeliť.
2
Varte 3 minúty, nie dlhšie, potom dôkladne sceďte.
3
Podávajte s troškou olivového oleja alebo kúskom rozpusteného masla – a troškou čerstvo nastrúhaného syra Parmigiano Reggiano. A to je všetko. Užite si to!