Mozzarella di Bufala 250g
Ceny iba pre registrovaných
Info pre veľkoodberateľov
Kartónové balenie: 8 ks
Mozzarella z byvolieho mlieka.
Byvolia mozzarella CHOP je vyrobená z čerstvého surového, tepelne ošetreného alebo pasterizovaného plnotučného byvolieho mlieka. Mozzarella di Bufala Campania DOP od Fattorie Garofalo je konzistentná, pružná, príjemne pevná. Má intenzívnu mierne kyslú až krémovú chuť byvolieho mlieka.
Mlieko pochádza od byvolov chovaných v chránenej oblasti pôvodu za prísneho dodržiavania všetkých pravidiel chovu a genetiky byvolov. Akonáhle je mlieko zozbierané, je dodané do závodu a transformované do 60 hodín (podľa disciplinárneho orgánu CHOP). Proces tiež zahŕňa použitie prírodnej srvátkovej kultúry na zrážanie mlieka. Mozzarella di Bufala Campania DOP musí spĺňať štandardný tvar, vzhľad a hmotnosť.
Zloženie: pasterizované byvolie mlieko, prírodný srvátkový štartér (obsahuje mlieko), soľ, syridlo.
Pôvod mlieka: Taliansko
Výživové hodnoty na 100g výrobku: energia 1082kJ / 261kcal, tuky 23g - z toho nasýtené mastné kyseliny 15g, sacharidy 0.6g - z toho cukry 0.6g, bielkoviny 13g, soľ 0.54g .
Mlieko pochádza od byvolov chovaných v chránenej oblasti pôvodu za prísneho dodržiavania všetkých pravidiel chovu a genetiky byvolov. Akonáhle je mlieko zozbierané, je dodané do závodu a transformované do 60 hodín (podľa disciplinárneho orgánu CHOP). Proces tiež zahŕňa použitie prírodnej srvátkovej kultúry na zrážanie mlieka. Mozzarella di Bufala Campania DOP musí spĺňať štandardný tvar, vzhľad a hmotnosť.
Zloženie: pasterizované byvolie mlieko, prírodný srvátkový štartér (obsahuje mlieko), soľ, syridlo.
Pôvod mlieka: Taliansko
Výživové hodnoty na 100g výrobku: energia 1082kJ / 261kcal, tuky 23g - z toho nasýtené mastné kyseliny 15g, sacharidy 0.6g - z toho cukry 0.6g, bielkoviny 13g, soľ 0.54g .