Profitterol cacao 1300g
Ceny iba pre registrovaných
Info pre veľkoodberateľov
Kartónové balenie: 1 ks
24 chutných vaječných bignè plnených krémom s čokoládovou polevou.
Zloženie: cukor, voda, hydrogénové rastlinné tuky /kokos/, pasterizované vajcia, glukózový sirup, pšeničná múka, plnotučné mlieko, odtučnené kakao 10/12, upravený zemiakový škrob, sušená mliečna srvátka, čokoláda (cukor, kakaová pasta, kakaové maslo, lecitín sóje - emulgant E322, arómy), rastlinný olej, odtučnené sušené mlieko, rastlinný margarín (tuky a oleje rastlinného pôvodu rafinované), soľ, emulgátory: E471, E472b, E 322, E472e, E471, sušené mliečne proteíny, sorbitol, kazeinát sodný, víno Marsala, pasterizované vaječné žĺtka, zahusťovadlá: E460i, E401, E410, kvasnice: E 503, E450, E500ii, arómy, glukóza, kondenzované sladené mlieko, korektor kyslosti: E340ii, E330, E331iii, fruktózový sirup, stabilizátor: E466, farbivá: E160a.
Konzumácia: pred konzumáciou vyberte tortu z mraziaceho zariadenia a ponechajte pri izbovej teplote 2-3 hodiny. Po rozmrazení skonzumujte, prípadne uskladnite 1-2 dni v chlade.
POZOR: produkt po rozmrazení opäť nezmrazujte.
PASTERIZOVANÝ CUKRÁRENSKÝ VÝROBOK HLBOKO ZMRAZENÝ, KONZERVOVANÝ PRI TEPLOTE -18 °C.
Certifikát kvality ISO 9001-2000.
PASTICCERIA VENETA
Bontà Venete
História spoločnosti Pasticceria Veneta je založená na skúsenostiach Dino Bisca a Loredana Grande, jej zakladateľov a skvelých cukrárov, ktorí ju založili v 80-tych rokoch.
Spoločnosť je už od svojho vzniku zameraná na výrobu mrazených cukrárenských výrobkov a v súčasnosti denne vyrobí až 10 000 rôznych koláčov, ktoré dodáva do celého Talianska ale aj do celého sveta. Ich receptúra je založená na starých tradíciách a doplnená o nové príchute. Dnes Pasticceria Veneta vedie druhá generácia, kde mladí ľudia dokázali zabezpečiť absolútnu kontinuitu, odhodlanie a nadšenie pre vývoj spoločnosti.
Konzumácia: pred konzumáciou vyberte tortu z mraziaceho zariadenia a ponechajte pri izbovej teplote 2-3 hodiny. Po rozmrazení skonzumujte, prípadne uskladnite 1-2 dni v chlade.
POZOR: produkt po rozmrazení opäť nezmrazujte.
PASTERIZOVANÝ CUKRÁRENSKÝ VÝROBOK HLBOKO ZMRAZENÝ, KONZERVOVANÝ PRI TEPLOTE -18 °C.
Certifikát kvality ISO 9001-2000.
PASTICCERIA VENETA
Bontà Venete
História spoločnosti Pasticceria Veneta je založená na skúsenostiach Dino Bisca a Loredana Grande, jej zakladateľov a skvelých cukrárov, ktorí ju založili v 80-tych rokoch.
Spoločnosť je už od svojho vzniku zameraná na výrobu mrazených cukrárenských výrobkov a v súčasnosti denne vyrobí až 10 000 rôznych koláčov, ktoré dodáva do celého Talianska ale aj do celého sveta. Ich receptúra je založená na starých tradíciách a doplnená o nové príchute. Dnes Pasticceria Veneta vedie druhá generácia, kde mladí ľudia dokázali zabezpečiť absolútnu kontinuitu, odhodlanie a nadšenie pre vývoj spoločnosti.