Janovská bazalková omáčka 950g
Ceny iba pre registrovaných
Info pre veľkoodberateľov
Kartónové balenie: 6 ks
Janovská bazalková omáčka.
Pri výrobe klasického bazalkového pesta zmiešame čerstvé listy so syrom a píniovými orieškami. S jedným pohárom bazalkového pesta Saclà môžete vytvoriť nekonečné množstvo autentických jedál a talianskych príloh – od piatkovej večernej pizze a cesnakového chleba až po krevetové cestoviny a kuracie tagliatelle.
Zloženie: bazalka 33%, voda, slnečnicový olej, syry (mlieko - syr, Parmigiano Reggiano DOP, Pecorino DOP), kešu oriešky, morská soľ, upravený kukuričný škrob, glukóza, regulátor kyslosti: kyselina mliečna; rastlinná vláknina, cesnak, píniové oriešky 0.13%, mliečne bielkoviny, prírodné arómy.
Výživové hodnoty na 100g výrobku: energia 1231kJ / 298kcal, tuky 29g - z toho nasýtené mastné kyseliny 3.7g, sacharidy 5.6g - z toho cukry 1.8g, bielkoviny 3.2g, soľ 2.5g .
Príprava: do uvarených a scedených cestovín pridajte janovskú bazalkovú omáčku Saclà, vmiešajte do cestovín a dochuťte strúhaným parmezánom a olivovým olejom.
SACLÀ
Talianska spoločnosť Saclà bola založená v roku 1939 rodinou Ercole a už od svojho vzniku vložila politiku výlučne do kvality. Spojila vášeň, tradíciu a tie najkvalitnejšie ingrediencie, aby vždy priniesla na váš stôl tie najlepšie pochúťky, ako sú nakladaná zelenina, lahodné olivy či chutné omáčky, ktoré interpretujú a obohacujú najlepšiu taliansku gastronomickú tradíciu o typický štýl receptov Saclà. Dnes sú produkty Saclà známe po celom svete, spoločnosť dosiahla medzinárodnú prítomnosť na viac ako 60 trhoch so sieťou distribútorov a partnerov, no zostala rodinnou spoločnosťou, ktorú dnes riadi druhá a tretia generácia rodiny Ercole. Ich vášeň a láska k autentickému talianskemu jedlu zostáva hnacou silou technologického pokroku a inováciínových produktov.
Pri výrobe klasického bazalkového pesta zmiešame čerstvé listy so syrom a píniovými orieškami. S jedným pohárom bazalkového pesta Saclà môžete vytvoriť nekonečné množstvo autentických jedál a talianskych príloh – od piatkovej večernej pizze a cesnakového chleba až po krevetové cestoviny a kuracie tagliatelle.
Zloženie: bazalka 33%, voda, slnečnicový olej, syry (mlieko - syr, Parmigiano Reggiano DOP, Pecorino DOP), kešu oriešky, morská soľ, upravený kukuričný škrob, glukóza, regulátor kyslosti: kyselina mliečna; rastlinná vláknina, cesnak, píniové oriešky 0.13%, mliečne bielkoviny, prírodné arómy.
Výživové hodnoty na 100g výrobku: energia 1231kJ / 298kcal, tuky 29g - z toho nasýtené mastné kyseliny 3.7g, sacharidy 5.6g - z toho cukry 1.8g, bielkoviny 3.2g, soľ 2.5g .
Príprava: do uvarených a scedených cestovín pridajte janovskú bazalkovú omáčku Saclà, vmiešajte do cestovín a dochuťte strúhaným parmezánom a olivovým olejom.
SACLÀ
Talianska spoločnosť Saclà bola založená v roku 1939 rodinou Ercole a už od svojho vzniku vložila politiku výlučne do kvality. Spojila vášeň, tradíciu a tie najkvalitnejšie ingrediencie, aby vždy priniesla na váš stôl tie najlepšie pochúťky, ako sú nakladaná zelenina, lahodné olivy či chutné omáčky, ktoré interpretujú a obohacujú najlepšiu taliansku gastronomickú tradíciu o typický štýl receptov Saclà. Dnes sú produkty Saclà známe po celom svete, spoločnosť dosiahla medzinárodnú prítomnosť na viac ako 60 trhoch so sieťou distribútorov a partnerov, no zostala rodinnou spoločnosťou, ktorú dnes riadi druhá a tretia generácia rodiny Ercole. Ich vášeň a láska k autentickému talianskemu jedlu zostáva hnacou silou technologického pokroku a inováciínových produktov.