Pastrami 80g
Ceny iba pre registrovaných
Info pre veľkoodberateľov
Kartónové balenie: 6 ks
Hovädzie pastrami, nárez.
Pastrami je obľúbená gastronomická špecialita s rumunským pôvodom, ktorej základom je zvyčajne solené červené hovädzie mäso. Gianni Negrini začína proces výroby Pastrami odkrvením pomocou lisovania, následne sa mäso vloží do slaného nálevu, vysuší sa, pridá sa korenie a údi sa.
Používa sa podobne ako carpaccio alebo šunka a to nakrájané na veľmi tenké plátky s rôznymi pridruženými omáčkami alebo zeleninou, ako je napr. kapusta. Veľmi populárny je aj v Spojených štátoch, keďže ho tam začiatkom 20. storočia doviezli rumunskí prisťahovalci, najmä ako pouličné jedlo, kde ho ponúkajú ako sendvič z ražného chleba s plátkami Pastrami alebo ako oblohu na šaláty a hamburgery. Variácie a kombinácie so zeleninou a omáčkami sú veľmi pestré a podáva sa aj v špecializovaných etnických reštauráciách. Existujú verzie varené na miernom grile a podávané s opečenými rezancami nazývanými farfalej a smaženou cibuľkou v hydinovom tuku nazývanom Schmaltz.
Pastrami sa vo všetkých svojich variantach stáva čoraz rozšírenejšou a rýchlo pripraviteľnou delikatesou.
Zloženie: hovädzie mäso, zemiakový škrob, soľ, stabilizátor: E450, konzervačné látky: E262 a E250; arómy, korenie, antioxidant: E301.
Bez lepku.
Výživové hodnoty na 100g výrobku: energia 522kJ / 124kcal, tuky 4g - z toho nasýtené mastné kyseliny 1.7g, sacharidy 0g - z toho cukry 0g, bielkoviny 22g, soľ 1.7g. Vyše 60 rokov vyrába Negrini Group kvalitné údeniny v jednej z oblastí Talianska, kde je umenie údenín najstaršie a najcennejšie. Spoločnosť bola vždy orientovaná na výskum a inovácie, prísne rešpektujúc tradície.
Používa sa podobne ako carpaccio alebo šunka a to nakrájané na veľmi tenké plátky s rôznymi pridruženými omáčkami alebo zeleninou, ako je napr. kapusta. Veľmi populárny je aj v Spojených štátoch, keďže ho tam začiatkom 20. storočia doviezli rumunskí prisťahovalci, najmä ako pouličné jedlo, kde ho ponúkajú ako sendvič z ražného chleba s plátkami Pastrami alebo ako oblohu na šaláty a hamburgery. Variácie a kombinácie so zeleninou a omáčkami sú veľmi pestré a podáva sa aj v špecializovaných etnických reštauráciách. Existujú verzie varené na miernom grile a podávané s opečenými rezancami nazývanými farfalej a smaženou cibuľkou v hydinovom tuku nazývanom Schmaltz.
Pastrami sa vo všetkých svojich variantach stáva čoraz rozšírenejšou a rýchlo pripraviteľnou delikatesou.
Zloženie: hovädzie mäso, zemiakový škrob, soľ, stabilizátor: E450, konzervačné látky: E262 a E250; arómy, korenie, antioxidant: E301.
Bez lepku.
Výživové hodnoty na 100g výrobku: energia 522kJ / 124kcal, tuky 4g - z toho nasýtené mastné kyseliny 1.7g, sacharidy 0g - z toho cukry 0g, bielkoviny 22g, soľ 1.7g.