Torta Tartufata 1200g
Ceny iba pre registrovaných
Info pre veľkoodberateľov
Kartónové balenie: 1 ks
Torta Tartufata, 12 rezov.
Ľahká piškótová torta plnená voňavou čokoládou a smotanou.
Zloženie: voda, cukor, pšeničná múka, glukózový sirup, višňový sirup, hydrogénové rastlinné tuky, ethyl-alkohol, odtučnené kakao v prášku 10/12 a 22/24, upravený zemiakový škrob, polotučné mlieko sušené, emulgátory: E471, E472b, E472e, E322 (sója), E472e, sušené mliečne proteíny, kvasnice (E500ii, E450), dextróza, zahusťovadlá: E440, E460i, E401, korektor kyslosti: E330, E340ii, E331iii, glukóza, arómy, soľ, sorbitol, kazeinát sodný, farbivá: E160a, E110, E102, stabilizant: E466, konzervant: E200, rastlinný olej, marhuľová dreň, pražené lieskovce.
Konzumácia: pred konzumáciou vyberte tortu z mraziaceho zariadenia a ponechajte pri izbovej teplote 2-3 hodiny. Po rozmrazení skonzumujte, prípadne uskladnite 1-2 dni v chlade.
POZOR: produkt po rozmrazení opäť nezmrazujte.
PASTERIZOVANÝ CUKRÁRENSKÝ VÝROBOK HLBOKO ZMRAZENÝ, KONZERVOVANÝ PRI TEPLOTE -18 °C.
Certifikát kvality ISO 9001-2000.
PASTICCERIA VENETA
Bontà Venete
História spoločnosti Pasticceria Veneta je založená na skúsenostiach Dino Bisca a Loredana Grande, jej zakladateľov a skvelých cukrárov, ktorí ju založili v 80-tych rokoch.
Spoločnosť je už od svojho vzniku zameraná na výrobu mrazených cukrárenských výrobkov a v súčasnosti denne vyrobí až 10 000 rôznych koláčov, ktoré dodáva do celého Talianska ale aj do celého sveta. Ich receptúra je založená na starých tradíciách a doplnená o nové príchute. Dnes Pasticceria Veneta vedie druhá generácia, kde mladí ľudia dokázali zabezpečiť absolútnu kontinuitu, odhodlanie a nadšenie pre vývoj spoločnosti.
Zloženie: voda, cukor, pšeničná múka, glukózový sirup, višňový sirup, hydrogénové rastlinné tuky, ethyl-alkohol, odtučnené kakao v prášku 10/12 a 22/24, upravený zemiakový škrob, polotučné mlieko sušené, emulgátory: E471, E472b, E472e, E322 (sója), E472e, sušené mliečne proteíny, kvasnice (E500ii, E450), dextróza, zahusťovadlá: E440, E460i, E401, korektor kyslosti: E330, E340ii, E331iii, glukóza, arómy, soľ, sorbitol, kazeinát sodný, farbivá: E160a, E110, E102, stabilizant: E466, konzervant: E200, rastlinný olej, marhuľová dreň, pražené lieskovce.
Konzumácia: pred konzumáciou vyberte tortu z mraziaceho zariadenia a ponechajte pri izbovej teplote 2-3 hodiny. Po rozmrazení skonzumujte, prípadne uskladnite 1-2 dni v chlade.
POZOR: produkt po rozmrazení opäť nezmrazujte.
PASTERIZOVANÝ CUKRÁRENSKÝ VÝROBOK HLBOKO ZMRAZENÝ, KONZERVOVANÝ PRI TEPLOTE -18 °C.
Certifikát kvality ISO 9001-2000.
PASTICCERIA VENETA
Bontà Venete
História spoločnosti Pasticceria Veneta je založená na skúsenostiach Dino Bisca a Loredana Grande, jej zakladateľov a skvelých cukrárov, ktorí ju založili v 80-tych rokoch.
Spoločnosť je už od svojho vzniku zameraná na výrobu mrazených cukrárenských výrobkov a v súčasnosti denne vyrobí až 10 000 rôznych koláčov, ktoré dodáva do celého Talianska ale aj do celého sveta. Ich receptúra je založená na starých tradíciách a doplnená o nové príchute. Dnes Pasticceria Veneta vedie druhá generácia, kde mladí ľudia dokázali zabezpečiť absolútnu kontinuitu, odhodlanie a nadšenie pre vývoj spoločnosti.