Torta Sacher veneziano 1050g
Ceny iba pre registrovaných
Info pre veľkoodberateľov
Kartónové balenie: 1 ks
Torta Sacher, 12 rezov.
Klasický viedenský dezert prerobený a upravený na benátsky dezert pozostávajúci z dvoch vrstiev kakaovej piškóty namočenej do výborného rumu, plnenej lieskovo-orieškovým krémom a to všetko poliate lahodnou rozpustenou čokoládou.
Zloženie: voda, cukor, pasterizované vajcia, pšeničná múka, glukózový sirup, rastlinné tuky, ethyl-alkohol, odtučnené kakao v prášku 10/12 (3%), polotučné mlieko v prášku, hydrogénové rastlinné tuky – kokos, Granella di Amaretto (cukor, pšeničná múka, pasterizované sušené vaječné bielko, odtučnené kakao 10/12, karamel, kvasnice E450, E500ii, arómy), modifikovaný zemiakový škrob, jadrá, laktóza, mliečne proteíny v prášku, emulgátory: E471, E472b, E472e, E322 (sója), kvasnice: (E500ii, E450), glukóza, arómy, soľ, sorbitol, kazeinát sodný, zahusťovadlo: E401, pšeničný škrob, korektor kyslosti: E330, E340ii, farbivá: E160a.
Konzumácia: pred konzumáciou vyberte tortu z mraziaceho zariadenia a ponechajte pri izbovej teplote 2-3 hodiny. Po rozmrazení skonzumujte, prípadne uskladnite 1-2 dni v chlade.
POZOR: produkt po rozmrazení opäť nezmrazujte.
PASTERIZOVANÝ CUKRÁRENSKÝ VÝROBOK HLBOKO ZMRAZENÝ, KONZERVOVANÝ PRI TEPLOTE -18 °C.
Certifikát kvality ISO 9001-2000.
PASTICCERIA VENETA
Bontà Venete
História spoločnosti Pasticceria Veneta je založená na skúsenostiach Dino Bisca a Loredana Grande, jej zakladateľov a skvelých cukrárov, ktorí ju založili v 80-tych rokoch.
Spoločnosť je už od svojho vzniku zameraná na výrobu mrazených cukrárenských výrobkov a v súčasnosti denne vyrobí až 10 000 rôznych koláčov, ktoré dodáva do celého Talianska ale aj do celého sveta. Ich receptúra je založená na starých tradíciách a doplnená o nové príchute. Dnes Pasticceria Veneta vedie druhá generácia, kde mladí ľudia dokázali zabezpečiť absolútnu kontinuitu, odhodlanie a nadšenie pre vývoj spoločnosti.
Zloženie: voda, cukor, pasterizované vajcia, pšeničná múka, glukózový sirup, rastlinné tuky, ethyl-alkohol, odtučnené kakao v prášku 10/12 (3%), polotučné mlieko v prášku, hydrogénové rastlinné tuky – kokos, Granella di Amaretto (cukor, pšeničná múka, pasterizované sušené vaječné bielko, odtučnené kakao 10/12, karamel, kvasnice E450, E500ii, arómy), modifikovaný zemiakový škrob, jadrá, laktóza, mliečne proteíny v prášku, emulgátory: E471, E472b, E472e, E322 (sója), kvasnice: (E500ii, E450), glukóza, arómy, soľ, sorbitol, kazeinát sodný, zahusťovadlo: E401, pšeničný škrob, korektor kyslosti: E330, E340ii, farbivá: E160a.
Konzumácia: pred konzumáciou vyberte tortu z mraziaceho zariadenia a ponechajte pri izbovej teplote 2-3 hodiny. Po rozmrazení skonzumujte, prípadne uskladnite 1-2 dni v chlade.
POZOR: produkt po rozmrazení opäť nezmrazujte.
PASTERIZOVANÝ CUKRÁRENSKÝ VÝROBOK HLBOKO ZMRAZENÝ, KONZERVOVANÝ PRI TEPLOTE -18 °C.
Certifikát kvality ISO 9001-2000.
PASTICCERIA VENETA
Bontà Venete
História spoločnosti Pasticceria Veneta je založená na skúsenostiach Dino Bisca a Loredana Grande, jej zakladateľov a skvelých cukrárov, ktorí ju založili v 80-tych rokoch.
Spoločnosť je už od svojho vzniku zameraná na výrobu mrazených cukrárenských výrobkov a v súčasnosti denne vyrobí až 10 000 rôznych koláčov, ktoré dodáva do celého Talianska ale aj do celého sveta. Ich receptúra je založená na starých tradíciách a doplnená o nové príchute. Dnes Pasticceria Veneta vedie druhá generácia, kde mladí ľudia dokázali zabezpečiť absolútnu kontinuitu, odhodlanie a nadšenie pre vývoj spoločnosti.