Tiramisu tondo 1150g
Ceny iba pre registrovaných
Info pre veľkoodberateľov
Kartónové balenie: 1 ks
Torta Tiramisù, 12 rezov.
Dve vrstvy mäkkých piškót namočených v káve, spojených šľahačkou a mascarpone, zdobených práškovým kakaom.
Dve vrstvy mäkkých piškót namočených v káve, spojených šľahačkou a mascarpone, zdobených práškovým kakaom.
Zloženie: voda, glukózový a fruktózový sirup, cukor, pšeničná múka, pasterizované vajcia, ethyl-alkohol, hydrogénové rastlinné tuky (kokos), mascarpone (mlieko), dextróza – kukuričná múka, odtučnené kakao v prášku 22/24, víno Marsala, upravený zemiakový škrob, pasterizovaný vaječný žĺtok, emulgátory: E471, E472b, E472e, E322 (sója), polotučné mlieko v prášku, kvasnice: (E500ii, E450), mliečne proteíny v prášku, kondenzované sladené mlieko, arómy, ovocný sirup, pšeničný škrob, sorbitol, kazeinát sodný, glukóza, zahusťovadlá: E460i, E401, E 410, soľ, farbivá: E160a, stabilizátor: E466, korektor kyslosti: E331ii, E340ii.
Konzumácia: pred konzumáciou vyberte tortu z mraziaceho zariadenia a ponechajte pri izbovej teplote 2-3 hodiny. Po rozmrazení skonzumujte, prípadne uskladnite 1-2 dni v chlade.
POZOR: Tortu po rozmrazení opäť nezmrazujte.
PASTERIZOVANÝ CUKRÁRENSKÝ VÝROBOK HLBOKO ZMRAZENÝ, KONZERVOVANÝ PRI TEPLOTE -18 °C.
Certifikát kvality ISO 9001-2000.
Bontà Venete
História spoločnosti Pasticceria Veneta je založená na skúsenostiach Dino Bisca a Loredana Grande, jej zakladateľov a skvelých cukrárov, ktorí ju založili v 80-tych rokoch.
Spoločnosť je už od svojho vzniku zameraná na výrobu mrazených cukrárenských výrobkov a v súčasnosti denne vyrobí až 10 000 rôznych koláčov, ktoré dodáva do celého Talianska ale aj do celého sveta. Ich receptúra je založená na starých tradíciách a doplnená o nové príchute. Dnes Pasticceria Veneta vedie druhá generácia, kde mladí ľudia dokázali zabezpečiť absolútnu kontinuitu, odhodlanie a nadšenie pre vývoj spoločnosti.
Konzumácia: pred konzumáciou vyberte tortu z mraziaceho zariadenia a ponechajte pri izbovej teplote 2-3 hodiny. Po rozmrazení skonzumujte, prípadne uskladnite 1-2 dni v chlade.
POZOR: Tortu po rozmrazení opäť nezmrazujte.
PASTERIZOVANÝ CUKRÁRENSKÝ VÝROBOK HLBOKO ZMRAZENÝ, KONZERVOVANÝ PRI TEPLOTE -18 °C.
Certifikát kvality ISO 9001-2000.
torta torta torta torta torta torta torta torta torta torta torta torta torta torta torta torta torta torta torta torta tiramisu tiramisu tiramisu tiramisu tiramisu tiramisu tiramisu tiramisu tiramisu tiramisu tiramisu tiramisu tiramisu tiramisu tiramisu tiramisu tiramisu tiramisu tiramisu tiramisu tiramisu tiramisu tiramisu tiramisu tiramisu tiramisu
PASTICCERIA VENETABontà Venete
História spoločnosti Pasticceria Veneta je založená na skúsenostiach Dino Bisca a Loredana Grande, jej zakladateľov a skvelých cukrárov, ktorí ju založili v 80-tych rokoch.
Spoločnosť je už od svojho vzniku zameraná na výrobu mrazených cukrárenských výrobkov a v súčasnosti denne vyrobí až 10 000 rôznych koláčov, ktoré dodáva do celého Talianska ale aj do celého sveta. Ich receptúra je založená na starých tradíciách a doplnená o nové príchute. Dnes Pasticceria Veneta vedie druhá generácia, kde mladí ľudia dokázali zabezpečiť absolútnu kontinuitu, odhodlanie a nadšenie pre vývoj spoločnosti.