Ricotta Tonda 1100g
Ceny iba pre registrovaných
Info pre veľkoodberateľov
Kartónové balenie: 1 ks
Torta Ricotta, 12 rezov.
Nenapodobiteľný dezert vytvorený na báze čerstvej ricotty položenej na sušienkovom ceste.
Zloženie: ricotta 34% (srvátka, plnotučné mlieko, soľ, korektor kyslosti: E330), cukor, vajcia, voda, pšeničná múka, zemiakový škrob, rastlinné oleje (slnečnicový, kokosový), maslo, rastlinné tuky (kokosový), dextróza, cukrová trstina, bezvodé maslo, glukózo-fruktózový sirup, sušené odstredené mlieko, pšeničný škrob, kakaové maslo, upravený zemiakový škrob, smotana, zahusťovadlá: E415, E460; emulgátory: E472b, E472e, E322 (sója), E472a, E475; sušené mliečne bielkoviny, aróma, rastlinná vláknina (zemiak, skorocel), soľ, laktóza, regulátory kyslosti: E331, E341, E240; kypriace látky: E450, E500; stabilizátor: E466; farbivá: E101, E160a.
Môže obsahovať stopy orechov a vlčieho bôbu.
Konzumácia: pred konzumáciou vyberte tortu z mraziaceho zariadenia a ponechajte pri izbovej teplote 2-3 hodiny. Po rozmrazení skonzumujte, prípadne uskladnite 2-3 dni v chlade.
POZOR: Tortu po rozmrazení opäť nezmrazujte.
PASTERIZOVANÝ CUKRÁRENSKÝ VÝROBOK HLBOKO ZMRAZENÝ, KONZERVOVANÝ PRI TEPLOTE -18°C.
Certifikát kvality ISO 9001-2000.
Bontà Venete
História spoločnosti Pasticceria Veneta je založená na skúsenostiach Dino Bisca a Loredana Grande, jej zakladateľov a skvelých cukrárov, ktorí ju založili v 80-tych rokoch.
Spoločnosť je už od svojho vzniku zameraná na výrobu mrazených cukrárenských výrobkov a v súčasnosti denne vyrobí až 10 000 rôznych koláčov, ktoré dodáva do celého Talianska ale aj do celého sveta. Ich receptúra je založená na starých tradíciách a doplnená o nové príchute. Dnes Pasticceria Veneta vedie druhá generácia, kde mladí ľudia dokázali zabezpečiť absolútnu kontinuitu, odhodlanie a nadšenie pre vývoj spoločnosti.
Zloženie: ricotta 34% (srvátka, plnotučné mlieko, soľ, korektor kyslosti: E330), cukor, vajcia, voda, pšeničná múka, zemiakový škrob, rastlinné oleje (slnečnicový, kokosový), maslo, rastlinné tuky (kokosový), dextróza, cukrová trstina, bezvodé maslo, glukózo-fruktózový sirup, sušené odstredené mlieko, pšeničný škrob, kakaové maslo, upravený zemiakový škrob, smotana, zahusťovadlá: E415, E460; emulgátory: E472b, E472e, E322 (sója), E472a, E475; sušené mliečne bielkoviny, aróma, rastlinná vláknina (zemiak, skorocel), soľ, laktóza, regulátory kyslosti: E331, E341, E240; kypriace látky: E450, E500; stabilizátor: E466; farbivá: E101, E160a.
Môže obsahovať stopy orechov a vlčieho bôbu.
Konzumácia: pred konzumáciou vyberte tortu z mraziaceho zariadenia a ponechajte pri izbovej teplote 2-3 hodiny. Po rozmrazení skonzumujte, prípadne uskladnite 2-3 dni v chlade.
POZOR: Tortu po rozmrazení opäť nezmrazujte.
PASTERIZOVANÝ CUKRÁRENSKÝ VÝROBOK HLBOKO ZMRAZENÝ, KONZERVOVANÝ PRI TEPLOTE -18°C.
Certifikát kvality ISO 9001-2000.
torta torta torta torta torta torta torta torta torta torta torta torta torta torta torta torta torta ricotta ricotta ricotta ricotta ricotta ricotta ricotta ricotta ricotta ricotta ricotta ricotta ricotta ricotta ricotta ricotta ricotta ricotta ricotta ricotta ricotta ricotta ricotta ricotta ricotta ricotta ricotta ricotta ricotta ricotta ricotta
PASTICCERIA VENETABontà Venete
História spoločnosti Pasticceria Veneta je založená na skúsenostiach Dino Bisca a Loredana Grande, jej zakladateľov a skvelých cukrárov, ktorí ju založili v 80-tych rokoch.
Spoločnosť je už od svojho vzniku zameraná na výrobu mrazených cukrárenských výrobkov a v súčasnosti denne vyrobí až 10 000 rôznych koláčov, ktoré dodáva do celého Talianska ale aj do celého sveta. Ich receptúra je založená na starých tradíciách a doplnená o nové príchute. Dnes Pasticceria Veneta vedie druhá generácia, kde mladí ľudia dokázali zabezpečiť absolútnu kontinuitu, odhodlanie a nadšenie pre vývoj spoločnosti.