Profitterol bianco 1300g
Ceny iba pre registrovaných
Info pre veľkoodberateľov
Kartónové balenie: 1 ks
Chutné vaječné bignè plnené krémom s bielou polevou.
Zloženie: voda, glukózový sirup, cukor, hydrogénové rastlinné tuky – kokos, pasterizované vajcia, pšeničná múka, plnotučné mlieko, odtučnené kakao v prášku 10/12, upravený zemiakový škrob, sušená srvátka, čokoláda (cukor, kakaová pasta, kakaové maslo, emulgátor E322 - sójový lecitín), arómy, rastlinný margarín (tuky a oleje rafinované), soľ, emulgátor E471, E472b, E322 - lecitín sóje, E472e, E471, hydrogénové rastlinné tuky, odtučnené sušené mlieko, sorbitol, kazeinád sodný, E460, E401, kvasnice: E503, E450, E500ii, stabilizátory: E466, farbivá: E160a, arómy, glukóza, sladené kondenzované mlieko, korektor kyslosti: E 340ii, E330, E331iii.
Konzumácia: pred konzumáciou vyberte z mraziaceho zariadenia a ponechajte pri izbovej teplote 2-3 hodiny. Po rozmrazení skonzumujte, prípadne uskladnite 1-2 dni v chlade.
POZOR: Produkt po rozmrazení opäť nezmrazujte.
PASTERIZOVANÝ CUKRÁRENSKÝ VÝROBOK HLBOKO ZMRAZENÝ, KONZERVOVANÝ PRI TEPLOTE -18 °C.
Certifikát kvality ISO 9001-2000.
PASTICCERIA VENETA
Bontà Venete
História spoločnosti Pasticceria Veneta je založená na skúsenostiach Dino Bisca a Loredana Grande, jej zakladateľov a skvelých cukrárov, ktorí ju založili v 80-tych rokoch.
Spoločnosť je už od svojho vzniku zameraná na výrobu mrazených cukrárenských výrobkov a v súčasnosti denne vyrobí až 10 000 rôznych koláčov, ktoré dodáva do celého Talianska ale aj do celého sveta. Ich receptúra je založená na starých tradíciách a doplnená o nové príchute. Dnes Pasticceria Veneta vedie druhá generácia, kde mladí ľudia dokázali zabezpečiť absolútnu kontinuitu, odhodlanie a nadšenie pre vývoj spoločnosti.
Konzumácia: pred konzumáciou vyberte z mraziaceho zariadenia a ponechajte pri izbovej teplote 2-3 hodiny. Po rozmrazení skonzumujte, prípadne uskladnite 1-2 dni v chlade.
POZOR: Produkt po rozmrazení opäť nezmrazujte.
PASTERIZOVANÝ CUKRÁRENSKÝ VÝROBOK HLBOKO ZMRAZENÝ, KONZERVOVANÝ PRI TEPLOTE -18 °C.
Certifikát kvality ISO 9001-2000.
PASTICCERIA VENETA
Bontà Venete
História spoločnosti Pasticceria Veneta je založená na skúsenostiach Dino Bisca a Loredana Grande, jej zakladateľov a skvelých cukrárov, ktorí ju založili v 80-tych rokoch.
Spoločnosť je už od svojho vzniku zameraná na výrobu mrazených cukrárenských výrobkov a v súčasnosti denne vyrobí až 10 000 rôznych koláčov, ktoré dodáva do celého Talianska ale aj do celého sveta. Ich receptúra je založená na starých tradíciách a doplnená o nové príchute. Dnes Pasticceria Veneta vedie druhá generácia, kde mladí ľudia dokázali zabezpečiť absolútnu kontinuitu, odhodlanie a nadšenie pre vývoj spoločnosti.