Polpa bag-in-box 2x5kg
Ceny iba pre registrovaných
Drvené paradajky - paradajková dreň, 2 x 5kg sáčok.
Iba talianska paradajka, červená, sladká, zrelá a bez žltých a zelených kúskov. Preto je paradajková dreň Mutti iná už na prvý pohľad: plná, príjemná a voňavá. Po ochutnaní pôžitok pokračuje v jej jemnej sviežej paradajkovej chuti.
Paradajková dreň Mutti zachováva všetku sviežosť čerstvo natrhaných paradajok. Jedná sa o unikátny produkt, pretože je vytvorený z dužinatej časti paradajkovej šťavy nakrájanej na veľmi malé kúsky. Tá je spojená paradajkovou šťavou získanou drvením čerstvých paradajok. Polpa je ideálnou voľbou k príprave rýb a je skvelá pre všetky recepty, ktoré vyžadujú použitie letných surových paradajok s výraznou, mierne bylinnou chuťou a jasnou červenou farbou.
Polpa Mutti má vyšší obsah vody čo je dôvodom, prečo je tiež vhodná pre vysoké teploty varenia, alebo dlhé varenie.
Zloženie: drvené paradajky 100%.
Pôvod paradajky: Taliansko
Výživové hodnoty na 100g výrobku: energia 110kJ / 26kcal, tuky 0.2g - z toho nasýtené mastné kyseliny 0.1g, sacharidy 3.9g - z toho cukry 2.8g, bielkoviny 1.2g, soľ 0.02g .
Paradajková dreň Mutti zachováva všetku sviežosť čerstvo natrhaných paradajok. Jedná sa o unikátny produkt, pretože je vytvorený z dužinatej časti paradajkovej šťavy nakrájanej na veľmi malé kúsky. Tá je spojená paradajkovou šťavou získanou drvením čerstvých paradajok. Polpa je ideálnou voľbou k príprave rýb a je skvelá pre všetky recepty, ktoré vyžadujú použitie letných surových paradajok s výraznou, mierne bylinnou chuťou a jasnou červenou farbou.
Polpa Mutti má vyšší obsah vody čo je dôvodom, prečo je tiež vhodná pre vysoké teploty varenia, alebo dlhé varenie.
Zloženie: drvené paradajky 100%.
Pôvod paradajky: Taliansko
Výživové hodnoty na 100g výrobku: energia 110kJ / 26kcal, tuky 0.2g - z toho nasýtené mastné kyseliny 0.1g, sacharidy 3.9g - z toho cukry 2.8g, bielkoviny 1.2g, soľ 0.02g .
2 x 5 kg - 2 x 4902 ml
Po otvorení balenia produkt pred použitím dobre premiešajte. Týmto spôsobom získate dužinu vo veľmi jemných kúskoch s homogénnou konzistenciou.
Polpa Mutti nevyžaduje ďalšie spracovanie, pretože je už pripravená na použitie. Je preto vhodné ju použiť aj pri natieraní na cesto na pizzu, pretože jej konzistencia je homogénna a vyvážená medzi dužinatou a tekutou zložkou. Je ideálna na dochucovanie všetkých druhov pizze, najmä vysokej, na plátky alebo na panvici, pretože jej rustikálna textúra dokáže dokonale ladiť s objemnou konzistenciou cesta.
Vzhľadom na svoju plnú a tekutú štruktúru je Polpa Mutti veľmi všestranná a vhodná na rôzne druhy varenia. V pizzeriách je ideálna na krátke, ale intenzívne pečenie, pretože vďaka svojej tekutej zložke dokáže veľmi dobre spolupracovať s vysokými teplotami pece, či už na drevo alebo s elektrickou, bez toho, aby sa vzdala svojho tela a svojho živého charakteru. Obohacuje chuť a dodáva sviežosť aj jedlám, ktoré si vyžadujú dlhší čas varenia, ako je dusené mäso, pričom odhaľuje skvelú osobnosť aj v prítomnosti iných ingrediencií.
Polpa Mutti nevyžaduje ďalšie spracovanie, pretože je už pripravená na použitie. Je preto vhodné ju použiť aj pri natieraní na cesto na pizzu, pretože jej konzistencia je homogénna a vyvážená medzi dužinatou a tekutou zložkou. Je ideálna na dochucovanie všetkých druhov pizze, najmä vysokej, na plátky alebo na panvici, pretože jej rustikálna textúra dokáže dokonale ladiť s objemnou konzistenciou cesta.
Vzhľadom na svoju plnú a tekutú štruktúru je Polpa Mutti veľmi všestranná a vhodná na rôzne druhy varenia. V pizzeriách je ideálna na krátke, ale intenzívne pečenie, pretože vďaka svojej tekutej zložke dokáže veľmi dobre spolupracovať s vysokými teplotami pece, či už na drevo alebo s elektrickou, bez toho, aby sa vzdala svojho tela a svojho živého charakteru. Obohacuje chuť a dodáva sviežosť aj jedlám, ktoré si vyžadujú dlhší čas varenia, ako je dusené mäso, pričom odhaľuje skvelú osobnosť aj v prítomnosti iných ingrediencií.