Mascarpone 2kg GRANAROLO
Ceny iba pre registrovaných
Info pre veľkoodberateľov
Kartónové balenie: 2 ks
Čerstvý roztierateľný smotanový syr.
AKO SA VYRÁBA MASCARPONE
Ako pripravuje mascarpone Stefano Barbato.
Mascarpone od spoločnosti Granarolo sa vyznačuje nezameniteľnou mliečnou chuťou a krémovou konzistenciou, ktoré z neho robia hlavnú zložku klasík Veľkej talianskej cukrárne, ako sú krémy, poháre a tiramisù, ale je tiež ideálny na krémovanie prvých chodov. Môžete s ním dochucovať predjedlá a omáčky.
Tento pasterizovaný syr pochádza zo starostlivo vybraných a kontrolovaných surovín, ako je 100% talianska smotana.
Zloženie: pasterizovaná mliečna smotana, mlieko, regulátor kyslosti: E330.
Obsah tuku v sušine: 84%.
Výživové hodnoty na 100g výrobku: energia 1658kJ / 403kcal, tuky 42g - z toho nasýtené mastné kyseliny 28.2g, sacharidy 2.5g - z toho cukry 2.5g, bielkoviny 3.6g, soľ 0.1g .
ČO JE TO MASCARPONE
Mascarpone je jemný, krémový čerstvý syr vyrábaný zo smotany pôsobením kyseliny vínnej bez odstraňovania srvátky. Pochádza z Lombardie (slovo Mascherpa označovalo v tamojšom dialekte syr ricotta), dnes sa však vyrába po celom Taliansku.
Mascarpone sa používa ako prísada do dezertov (napr. tiramisu), tort ale aj iných rôznych jedál.
Mascarpone je bielej farby, čerstvý vonia ako smotana a často sa zmiešaný so syrom ricotta používa namiesto masla.
Tento pasterizovaný syr pochádza zo starostlivo vybraných a kontrolovaných surovín, ako je 100% talianska smotana.
Zloženie: pasterizovaná mliečna smotana, mlieko, regulátor kyslosti: E330.
Obsah tuku v sušine: 84%.
Výživové hodnoty na 100g výrobku: energia 1658kJ / 403kcal, tuky 42g - z toho nasýtené mastné kyseliny 28.2g, sacharidy 2.5g - z toho cukry 2.5g, bielkoviny 3.6g, soľ 0.1g .
ČO JE TO MASCARPONE
Mascarpone je jemný, krémový čerstvý syr vyrábaný zo smotany pôsobením kyseliny vínnej bez odstraňovania srvátky. Pochádza z Lombardie (slovo Mascherpa označovalo v tamojšom dialekte syr ricotta), dnes sa však vyrába po celom Taliansku.
Mascarpone sa používa ako prísada do dezertov (napr. tiramisu), tort ale aj iných rôznych jedál.
Mascarpone je bielej farby, čerstvý vonia ako smotana a často sa zmiešaný so syrom ricotta používa namiesto masla.
AKO SA VYRÁBA MASCARPONE
Ako pripravuje mascarpone Stefano Barbato.
zdroj: Youtube