Mascarpone 250g GRANAROLO
Ceny iba pre registrovaných
Info pre veľkoodberateľov
Kartónové balenie: 6 ks
Čerstvý roztierateľný smotanový syr.
Mascarpone Granarolo je cenná voľba.
Je KVALITNÉ • Vyniká svojou nezameniteľnou chuťou čerstvého mlieka a neodolateľnou a obklopujúcou krémovitosťou, pretože je vyrobené z vynikajúceho mlieka.
Je BEZPEČNÉ • Pochádza len z starostlivo vybraných a kontrolovaných surovín, ako je 100% krém talianskeho pôvodu. Je ideálnou ingredienciou pre vaše recepty: bohatá a nezameniteľná chuť, jemnosť a ľahko spracovateľná konzistencia.
Zloženie: pasterizovaná smotana, pasterizované kravské mlieko, regulátor kyslosti: E330.
Výživové hodnoty na 100g výrobku: energia 1658kJ / 403kcal, tuky 42g - z toho nasýtené mastné kyseliny 28.2g, sacharidy 2.5g - z toho cukry 2.5g, bielkoviny 3.6g, soľ 0.1g.
ČO JE TO MASCARPONE
Mascarpone je jemný, krémový čerstvý syr vyrábaný zo smotany pôsobením kyseliny vínnej bez odstraňovania srvátky. Pochádza z Lombardie (slovo Mascherpa označovalo v tamojšom dialekte syr ricotta), dnes sa však vyrába po celom Taliansku.
Mascarpone sa používa ako prísada do dezertov (napr. tiramisu), tort ale aj iných rôznych jedál.
Mascarpone je bielej farby, čerstvý vonia ako smotana a často sa zmiešaný so syrom ricotta používa namiesto masla.
AKO SA VYRÁBA MASCARPONE
Ako pripravuje mascarpone Stefano Barbato.
O dostupnosti tejto položky nás, prosím, kontaktujte telefonicky.
Mascarpone Granarolo je cenná voľba.
Je KVALITNÉ • Vyniká svojou nezameniteľnou chuťou čerstvého mlieka a neodolateľnou a obklopujúcou krémovitosťou, pretože je vyrobené z vynikajúceho mlieka.
Je BEZPEČNÉ • Pochádza len z starostlivo vybraných a kontrolovaných surovín, ako je 100% krém talianskeho pôvodu. Je ideálnou ingredienciou pre vaše recepty: bohatá a nezameniteľná chuť, jemnosť a ľahko spracovateľná konzistencia.
Zloženie: pasterizovaná smotana, pasterizované kravské mlieko, regulátor kyslosti: E330.
Výživové hodnoty na 100g výrobku: energia 1658kJ / 403kcal, tuky 42g - z toho nasýtené mastné kyseliny 28.2g, sacharidy 2.5g - z toho cukry 2.5g, bielkoviny 3.6g, soľ 0.1g.
ČO JE TO MASCARPONE
Mascarpone je jemný, krémový čerstvý syr vyrábaný zo smotany pôsobením kyseliny vínnej bez odstraňovania srvátky. Pochádza z Lombardie (slovo Mascherpa označovalo v tamojšom dialekte syr ricotta), dnes sa však vyrába po celom Taliansku.
Mascarpone sa používa ako prísada do dezertov (napr. tiramisu), tort ale aj iných rôznych jedál.
Mascarpone je bielej farby, čerstvý vonia ako smotana a často sa zmiešaný so syrom ricotta používa namiesto masla.
AKO SA VYRÁBA MASCARPONE
Ako pripravuje mascarpone Stefano Barbato.
zdroj: youtube