Vaječné cesto na lasagne 500g
Ceny iba pre registrovaných
Info pre veľkoodberateľov
Kartónové balenie: 12 ks
Vaječné cesto na lazane.
Zloženie: múka z tvrdozrnnej pšenice, čerstvé vajcia 19.36%, voda.
Môže obsahovať stopy sóje.
Výživové hodnoty na 100g výrobku: energia 1563kJ / 369kcal, tuky 3.2g - z toho nasýtené mastné kyseliny 1.3g, sacharidy 71g - z toho cukry 1.5g, bielkoviny 14g, soľ 0.065g .
Pečené lazane, recept pre 4 osoby
Suroviny: 200g lasagne, 400g ragú, 800g bešamela, 50g strúhaný syr, maslo.
Príprava: Formu vymastíme maslom a na dno nasypeme bohatú vrstvu bešamelu. Uložíme jednu vrstvu surového cesta na lazane, zalejeme ho bešamelou a ragú a posypeme trochou strúhaného syra - vhodný je napríklad parmezán. Postup opakujeme a ako poslednú vrstvu dáme hrubú vrstvu ragú a prikryjeme hrubou vrstvou bešamely. Posypeme zvyšným strúhaným syrom a na vrch položíme niekoľko hrudiek masla. Takto pripravenú formu vložíme do rúry vyhriatej na 200°C a pečieme cca 25 minút.Lazane podávame horúce.
Môže obsahovať stopy sóje.
Výživové hodnoty na 100g výrobku: energia 1563kJ / 369kcal, tuky 3.2g - z toho nasýtené mastné kyseliny 1.3g, sacharidy 71g - z toho cukry 1.5g, bielkoviny 14g, soľ 0.065g .
Pečené lazane, recept pre 4 osoby
Suroviny: 200g lasagne, 400g ragú, 800g bešamela, 50g strúhaný syr, maslo.
Príprava: Formu vymastíme maslom a na dno nasypeme bohatú vrstvu bešamelu. Uložíme jednu vrstvu surového cesta na lazane, zalejeme ho bešamelou a ragú a posypeme trochou strúhaného syra - vhodný je napríklad parmezán. Postup opakujeme a ako poslednú vrstvu dáme hrubú vrstvu ragú a prikryjeme hrubou vrstvou bešamely. Posypeme zvyšným strúhaným syrom a na vrch položíme niekoľko hrudiek masla. Takto pripravenú formu vložíme do rúry vyhriatej na 200°C a pečieme cca 25 minút.Lazane podávame horúce.