Extra Cream Professional line 1kg KIMBO
Ceny iba pre registrovaných
Info pre veľkoodberateľov
Kartónové balenie: 6 ks
Neapolská zrnková káva vytvorená pre profesionálov.
Zmes pražených kávových zŕn vypestovaných v Brazílii, Kolumbii a Indii.
V talianskom Neapole upražená káva určená pre profesionálov spĺňajúca najnáročnejšie požiadavky milovníkov kvalitnej kávy. Extra Cream je vytvorená zo siedmich rôznych zmesí a pražená tradičnými postupmi, má dokonalo vyváženú sladkokyslú chuť.
Je ideálnou zmesou pre získanie skvelého espressa s dlhotrvajúcou bohatou penou. Ma stredný až vyšší obsah kofeínu.
Výborná je ako macchiato, pôvodné talianske cappuccino, latte alebo jemné espresso.
Káva KIMBO Extra Cream je zložená z vybraných kávových zmesí Arabiky a Robusty.
Balená v ochrannej atmosfére.
KIMBO
Kvalita kávy Kimbo začína na kávových plantážach. Je to kvalita surovín, továrne a technológií, umné miešanie, tradičné praženie, ideálne balenie pre zachovanie všetkých vlastností, ktoré z Kimba robia jedinečnú kávu. A predovšetkým je to kvalita ľudí, ktorí pracujú, aby to všetko zaručili. Byť schopný automatizovať kedysi remeselné procesy, ako je praženie a miešanie, bol úspech. Ale aj tu je ľudská zložka zásadnou ako pre riadenie procesov praženia, tak pre vytváranie zmesí kombináciou vzácnych a veľmi odlišných kvalít vždy ideálnym spôsobom, aby bola kvalita kávy Kimbo konštantná. Prácu odvádzajú špičkové technológie, ale stále sú to skúsenosti a talent, ktorý riadi vývoj.
Poslaním Kimbo je šíriť taliansku kávu po celom svete a sprístupňovať na národnom i zahraničnom trhu kvalitný produkt, inšpirovaný neapolskou tradíciou, autenticky vyrobený v Taliansku, vyrobený najpokročilejšími technológiami, rešpektujúcimi ľudí a životné prostredie. Je to práca s nasadením a vášňou pre zachovanie a posilnenie talianskeho espressa, interpretácia vývoja zvykov a chuti tak, aby ponúkla produkt, ktorý je vždy aktuálny.
Káva Kimbo je venovaná tým, ktorí oceňujú bohatstvo nuansy, odlišnosti, detailov; tým, ktorí venujú náležitú úctu každej káve dňa.
V talianskom Neapole upražená káva určená pre profesionálov spĺňajúca najnáročnejšie požiadavky milovníkov kvalitnej kávy. Extra Cream je vytvorená zo siedmich rôznych zmesí a pražená tradičnými postupmi, má dokonalo vyváženú sladkokyslú chuť.
Je ideálnou zmesou pre získanie skvelého espressa s dlhotrvajúcou bohatou penou. Ma stredný až vyšší obsah kofeínu.
Výborná je ako macchiato, pôvodné talianske cappuccino, latte alebo jemné espresso.
Káva KIMBO Extra Cream je zložená z vybraných kávových zmesí Arabiky a Robusty.
〉 Perfektná pre espresso aj cappuccino.
〉 Stredne prepražená
〉 Intenzívna chuť
〉 Bohatá pena
〉 Vôňa korenia a sladkého drievka
〉 Pre profesionálov
Zloženie: zmes kávových zŕn Arabica 50% a Robusta 50%.〉 Stredne prepražená
〉 Intenzívna chuť
〉 Bohatá pena
〉 Vôňa korenia a sladkého drievka
〉 Pre profesionálov
Balená v ochrannej atmosfére.
KIMBO
Kvalita kávy Kimbo začína na kávových plantážach. Je to kvalita surovín, továrne a technológií, umné miešanie, tradičné praženie, ideálne balenie pre zachovanie všetkých vlastností, ktoré z Kimba robia jedinečnú kávu. A predovšetkým je to kvalita ľudí, ktorí pracujú, aby to všetko zaručili. Byť schopný automatizovať kedysi remeselné procesy, ako je praženie a miešanie, bol úspech. Ale aj tu je ľudská zložka zásadnou ako pre riadenie procesov praženia, tak pre vytváranie zmesí kombináciou vzácnych a veľmi odlišných kvalít vždy ideálnym spôsobom, aby bola kvalita kávy Kimbo konštantná. Prácu odvádzajú špičkové technológie, ale stále sú to skúsenosti a talent, ktorý riadi vývoj.
Poslaním Kimbo je šíriť taliansku kávu po celom svete a sprístupňovať na národnom i zahraničnom trhu kvalitný produkt, inšpirovaný neapolskou tradíciou, autenticky vyrobený v Taliansku, vyrobený najpokročilejšími technológiami, rešpektujúcimi ľudí a životné prostredie. Je to práca s nasadením a vášňou pre zachovanie a posilnenie talianskeho espressa, interpretácia vývoja zvykov a chuti tak, aby ponúkla produkt, ktorý je vždy aktuálny.
Káva Kimbo je venovaná tým, ktorí oceňujú bohatstvo nuansy, odlišnosti, detailov; tým, ktorí venujú náležitú úctu každej káve dňa.