Filetti di Tonno con 'Nduja 200g
Ceny iba pre registrovaných
Info pre veľkoodberateľov
Kartónové balenie: 6 ks
Tuniakové filety v olivovom oleji s pikantou kalábrijskou klobásou 'Nduja.
'Nduja je typický kalábrijský výrobok pozostávajúci z mletého bravčového mäsa ochuteného chilli papričkami.
V kombinácii s pochúťkou z tuniakových filetov robí z tejto špeciality ideálnu prísadu do cestovín alebo lahodný aperitív.
Zloženie: tuniak žltoplutvý "Thunnus albacares" 52%, olivový olej 33%, 'Nduja 12% (bravčový tuk a bravčové mäso, sladké a pikantné chilli papričky, soľ), chránená jodizovaná soľ Presal® (talianska morská soľ, jodičnan draselný 0.007%).
Surovina na lov tuniakov sa spracováva v Taliansku z tuniakov s pôvodom v EÚ a mimo EÚ alebo z rybárskej oblasti FAO uvedenej na obale.
Po otvorení uchovávajte tuniaka v chlade, pokrytého olivovým olejom a spotrebujte ho do 3 dní.
Tuniak žltoplutvý (Thunnus albacares) sa vyskytuje v tropických a subtropických moriach. Je to vynikajúci plavec, ktorý dokáže v priebehu ťahou preplávať obrovské vzdialenosti a naviac je to jedna z najrýchlejších rýb súčasnosti. Prívlastok "žltoplutvý" získal vďaka žltému sfarbeniu chrbtových a brušných plutví. Tuniak žltoplutvý patrí medzi väčších tuniakov, váži okolo 50–60 kg.
'Nduja je obzvlášť pikantná, roztierateľná bravčová klobása z oblasti Kalábrie v južnom Taliansku. Je podobná sobrassade z Baleárskych ostrovov v Španielsku a voľne vychádza z francúzskeho andouille. Do Talianska ju zaviedli v 13. storočí Angevinovci.
'Nduja sa vyrába z bravčového mäsa z hlavy (bez laloka), odrezkov z rôznych kúskov mäsa, z pridaním čistej kože, tuku a z pražených chilli papričiek z Kalábrie, ktoré dodávajú klobáse 'nduja charakteristickú ohnivú chuť. Všetko sa zomelie dohromady, naplní do veľkých klobásových klobúčikov a vyúdi, čím vznikne veľká mäkká klobása.
'Nduja v kombinácii s filetami z tuniaka vytvára jedinečnú pikantnú pochúťku vhodnú ako kombinovanú prílohu k cestovinám, delikatesu nanesenú na chrumkavý chlebík a tiež si rozumie so zrelým syrom. Vo všeobecnosti vďaka svojej jedinečnej chuti je vhodná pre rôzne jedlá.
V kombinácii s pochúťkou z tuniakových filetov robí z tejto špeciality ideálnu prísadu do cestovín alebo lahodný aperitív.
Zloženie: tuniak žltoplutvý "Thunnus albacares" 52%, olivový olej 33%, 'Nduja 12% (bravčový tuk a bravčové mäso, sladké a pikantné chilli papričky, soľ), chránená jodizovaná soľ Presal® (talianska morská soľ, jodičnan draselný 0.007%).
Surovina na lov tuniakov sa spracováva v Taliansku z tuniakov s pôvodom v EÚ a mimo EÚ alebo z rybárskej oblasti FAO uvedenej na obale.
Po otvorení uchovávajte tuniaka v chlade, pokrytého olivovým olejom a spotrebujte ho do 3 dní.
Tuniak žltoplutvý (Thunnus albacares) sa vyskytuje v tropických a subtropických moriach. Je to vynikajúci plavec, ktorý dokáže v priebehu ťahou preplávať obrovské vzdialenosti a naviac je to jedna z najrýchlejších rýb súčasnosti. Prívlastok "žltoplutvý" získal vďaka žltému sfarbeniu chrbtových a brušných plutví. Tuniak žltoplutvý patrí medzi väčších tuniakov, váži okolo 50–60 kg.
'Nduja je obzvlášť pikantná, roztierateľná bravčová klobása z oblasti Kalábrie v južnom Taliansku. Je podobná sobrassade z Baleárskych ostrovov v Španielsku a voľne vychádza z francúzskeho andouille. Do Talianska ju zaviedli v 13. storočí Angevinovci.
'Nduja sa vyrába z bravčového mäsa z hlavy (bez laloka), odrezkov z rôznych kúskov mäsa, z pridaním čistej kože, tuku a z pražených chilli papričiek z Kalábrie, ktoré dodávajú klobáse 'nduja charakteristickú ohnivú chuť. Všetko sa zomelie dohromady, naplní do veľkých klobásových klobúčikov a vyúdi, čím vznikne veľká mäkká klobása.
'Nduja v kombinácii s filetami z tuniaka vytvára jedinečnú pikantnú pochúťku vhodnú ako kombinovanú prílohu k cestovinám, delikatesu nanesenú na chrumkavý chlebík a tiež si rozumie so zrelým syrom. Vo všeobecnosti vďaka svojej jedinečnej chuti je vhodná pre rôzne jedlá.