Crema di Aceto Balsamico - Tartufo 250ml
Ceny iba pre registrovaných
Info pre veľkoodberateľov
Kartónové balenie: 6 ks
Krémový koncentrát z balzamikového octu z Modeny s hľuzovkou.
Polevu s balzamikovým octom z Modeny a vôňou hľuzovky si môžete vychutnať k obyčajným jedlám, ako sú napríklad vaječné cestoviny, rizoto či špargľa. Kombináciou Glassa Truffle so špargľou a vajcami získate neporovnateľnú chuť.
Zloženie: varený hroznový mušt, balzamikový ocot z Modeny 36% (vínny ocot, varený hroznový mušt), upravený kukuričný škrob, xantánová guma, hľuzovkový prášok, prírodná hľuzovková aróma. Obsahuje sulfáty.
Výživové hodnoty na 100g výrobku: energia 987kJ / 232kcal, tuky 0g - z toho nasýtené mastné kyseliny 0g, sacharidy 53g - z toho cukry 50g, bielkoviny 1.3g, soľ 0.2g .
OLITALIA
Už viac ako tridsať rokov je Olitalia synonymom chuti a kvality. Pri výrobe olejov a octov sa stará o celý proces, od výberu surovín až po certifikáty kvality, s dôsledným pohľadom na zdravie spotrebiteľa. Olitalia úspešne varí z obľúbeného receptu, ktorý sa skladá z dvoch častí vedomostí, dvoch častí nadšenia a trochy inovácie.
Polevu s balzamikovým octom z Modeny a vôňou hľuzovky si môžete vychutnať k obyčajným jedlám, ako sú napríklad vaječné cestoviny, rizoto či špargľa. Kombináciou Glassa Truffle so špargľou a vajcami získate neporovnateľnú chuť.
Zloženie: varený hroznový mušt, balzamikový ocot z Modeny 36% (vínny ocot, varený hroznový mušt), upravený kukuričný škrob, xantánová guma, hľuzovkový prášok, prírodná hľuzovková aróma. Obsahuje sulfáty.
Výživové hodnoty na 100g výrobku: energia 987kJ / 232kcal, tuky 0g - z toho nasýtené mastné kyseliny 0g, sacharidy 53g - z toho cukry 50g, bielkoviny 1.3g, soľ 0.2g .
OLITALIA
Už viac ako tridsať rokov je Olitalia synonymom chuti a kvality. Pri výrobe olejov a octov sa stará o celý proces, od výberu surovín až po certifikáty kvality, s dôsledným pohľadom na zdravie spotrebiteľa. Olitalia úspešne varí z obľúbeného receptu, ktorý sa skladá z dvoch častí vedomostí, dvoch častí nadšenia a trochy inovácie.