Pesce Spada affumicato 100g
Ceny iba pre registrovaných
Info pre veľkoodberateľov
Kartónové balenie: 8 ks
Plátky mečiara obyčajného.
Mečiar obyčajný (mečúň) z indo-pacifickej oblasti, chytený na hák a po ulovení ihneď zmrazený na palube lodi. V mraze je udržiavaný pri veľmi nízkych teplotách určených pre daný stupeň Sashimi: najvyšší štandard kvality mrazených rýb. Táto metóda hlbokého zmrazenia umožňuje zachovať nezmenené organoleptické a výživové charakteristiky čerstvo uloveného mečiara a zároveň zaručiť maximálnu bezpečnosť potravín. Spracovanie mečiara obyčajného od spoločnosti COAM sa uskutočňuje výlučne v Taliansku, kde sa aj dnes vykonávajú úkony ako je plátkovanie a ručne suché solenie, avšak v moderných a sofistikovaných výrobných systémoch a s najnovšou technológiou pre celkovú zdravotnú a hygienickú záruku hotového výrobku. Pomalé údenie prírodným drevom zo severnej Európy dáva mečiarovi jemnú a nezameniteľnú arómu.
Zloženie: mečiar obyčajný (Xiphias gladius), soľ, dym z prírodného dreva.
Odporúčanie: Uchovávajte v chladničke pri teplote medzi 0/+4°C.
Mečiar obyčajný (mečúň) z indo-pacifickej oblasti, chytený na hák a po ulovení ihneď zmrazený na palube lodi. V mraze je udržiavaný pri veľmi nízkych teplotách určených pre daný stupeň Sashimi: najvyšší štandard kvality mrazených rýb. Táto metóda hlbokého zmrazenia umožňuje zachovať nezmenené organoleptické a výživové charakteristiky čerstvo uloveného mečiara a zároveň zaručiť maximálnu bezpečnosť potravín. Spracovanie mečiara obyčajného od spoločnosti COAM sa uskutočňuje výlučne v Taliansku, kde sa aj dnes vykonávajú úkony ako je plátkovanie a ručne suché solenie, avšak v moderných a sofistikovaných výrobných systémoch a s najnovšou technológiou pre celkovú zdravotnú a hygienickú záruku hotového výrobku. Pomalé údenie prírodným drevom zo severnej Európy dáva mečiarovi jemnú a nezameniteľnú arómu.
Zloženie: mečiar obyčajný (Xiphias gladius), soľ, dym z prírodného dreva.
Odporúčanie: Uchovávajte v chladničke pri teplote medzi 0/+4°C.