Broskyňový čaj - melón BIO 275ml Tomarchio
Ceny iba pre registrovaných
Info pre veľkoodberateľov
Kartónové balenie: 24 ks
BIO broskyňový čaj s melónom.
Zrodený z nálevu z najlepších organických listov cejlónskeho čierneho čaju a sicílskeho ovocia, ktoré viac ako ktorékoľvek iné obsahuje všetku vôňu a kúzlo sicílskeho leta - broskyne a melónu. Obaľujúca, zamatová a ovocná chuť, ktorú umocňuje tón sviežosti a sladkosti typická pre melón. Šikovná kombinácia týchto ingrediencií v kombinácii s vodou pochádzajúcou zo svahov Etny robí z broskyňového čaju Tomarchio smäd uhasiaci a osviežujúci nápoj par excellence.
Ideálny nealkoholický nápoj na schladenie, uhasenie smädu - samotný alebo podávaný s niekoľkými kockami ľadu a plátkom citróna.
Zloženie: voda, trstinový cukor *, nálev z čierneho čaju so sicílskym melónom a broskyňou * 2.5%, broskyňová šťava z koncentrátu * 2%, nálev z čierneho čaju * 0.6%, pálený cukor *, regulátor kyslosti: kyselina citrónová; prírodné arómy, antioxidačná látka: kyselina askorbová.
* z ekologického poľnohospodárstva
Výživové hodnoty na 100ml výrobku: energia 123kJ / 29kcal, tuky 0g - z toho nasýtené mastné kyseliny 0g, sacharidy 7.6g - z toho cukry 7.6g, bielkoviny 0g, soľ 0g. Intuícia, vášeň a viac ako storočné skúsenosti: to sú ingrediencie, ktoré dali život spoločnosti Sibat Tomarchio. Všetko sa to začalo v roku 1920 v Acireale, keď zakladateľ Filippo Tomarchio začal s remeselnou výrobou prvej kalnej sódy v sklenených fľašiach. V rámci mesta Acireale bol obľúbený nápoj predávaný "od dverí k dverám", výlučne v drevených škatuliach.
V 60. rokoch 20. storočia sa začali podnikať prvé kroky v provincii Catania, aby sa Sibat Tomarchio v 80. rokoch úplne rozšírili po celom regióne. Toto sú roky prvých krokov k inováciám. Od rozšírenia sortimentu príchutí - vznikli Chinotto, Limonade a Orangeade - až po zmeny v obaloch má Sibat Tomarchio cieľ jediný: ponúknuť spotrebiteľom vždy to najlepšie.
V 90. rokoch prišli ďalšie nové príchute: horkosladká, cola, spuma a zázvor. Výrobna dynamika sa spojila s distribúciou, čím sa nápoje dostali na celý ostrov Sicília. Nové storočie Sibat Tomarchio otvára s technologickými inovačnými procesmi v kombinácii s dávnymi skúsenosťami, čo upevňuje pozíciu na sicílskom trhu a vďaka nespornej kvalite nápojov sa spoločnosť dostáva na popredné miesto na Sicílii v kategóriách sýtených nápojov na báze citrusov.
Dnes Tomarchio predstavuje špičkovú spoločnosť v talianskom podnikateľskom segmente. Jeho nápoje sú stálou prítomnosťou a odkazom v každodennom živote sicílskych rodín a vo svete predstavujú pravú a autentickú chuť Sicílie vo fľaši.
Všetka vôňa, harmónia a prirodzenosť Sicílie, v Acireale od roku 1920.
Ideálny nealkoholický nápoj na schladenie, uhasenie smädu - samotný alebo podávaný s niekoľkými kockami ľadu a plátkom citróna.
Zloženie: voda, trstinový cukor *, nálev z čierneho čaju so sicílskym melónom a broskyňou * 2.5%, broskyňová šťava z koncentrátu * 2%, nálev z čierneho čaju * 0.6%, pálený cukor *, regulátor kyslosti: kyselina citrónová; prírodné arómy, antioxidačná látka: kyselina askorbová.
* z ekologického poľnohospodárstva
Výživové hodnoty na 100ml výrobku: energia 123kJ / 29kcal, tuky 0g - z toho nasýtené mastné kyseliny 0g, sacharidy 7.6g - z toho cukry 7.6g, bielkoviny 0g, soľ 0g. Intuícia, vášeň a viac ako storočné skúsenosti: to sú ingrediencie, ktoré dali život spoločnosti Sibat Tomarchio. Všetko sa to začalo v roku 1920 v Acireale, keď zakladateľ Filippo Tomarchio začal s remeselnou výrobou prvej kalnej sódy v sklenených fľašiach. V rámci mesta Acireale bol obľúbený nápoj predávaný "od dverí k dverám", výlučne v drevených škatuliach.
V 60. rokoch 20. storočia sa začali podnikať prvé kroky v provincii Catania, aby sa Sibat Tomarchio v 80. rokoch úplne rozšírili po celom regióne. Toto sú roky prvých krokov k inováciám. Od rozšírenia sortimentu príchutí - vznikli Chinotto, Limonade a Orangeade - až po zmeny v obaloch má Sibat Tomarchio cieľ jediný: ponúknuť spotrebiteľom vždy to najlepšie.
V 90. rokoch prišli ďalšie nové príchute: horkosladká, cola, spuma a zázvor. Výrobna dynamika sa spojila s distribúciou, čím sa nápoje dostali na celý ostrov Sicília. Nové storočie Sibat Tomarchio otvára s technologickými inovačnými procesmi v kombinácii s dávnymi skúsenosťami, čo upevňuje pozíciu na sicílskom trhu a vďaka nespornej kvalite nápojov sa spoločnosť dostáva na popredné miesto na Sicílii v kategóriách sýtených nápojov na báze citrusov.
Dnes Tomarchio predstavuje špičkovú spoločnosť v talianskom podnikateľskom segmente. Jeho nápoje sú stálou prítomnosťou a odkazom v každodennom živote sicílskych rodín a vo svete predstavujú pravú a autentickú chuť Sicílie vo fľaši.
Všetka vôňa, harmónia a prirodzenosť Sicílie, v Acireale od roku 1920.