Bellini Zero Cipriani 750ml – bez alkoholu
Ceny iba pre registrovaných
Info pre veľkoodberateľov
Kartónové balenie: 6 ks
Koktail Bellini bez alkoholu.
Doprajte si nadčasovú eleganciu Bellini, teraz bez alkoholu s Bellini Zero Cipriani.
Nealkoholické majstrovské dielo, ktoré zachytáva podstatu rafinovaného pôžitkárstva. Pre tých, ktorí oceňujú jemnejšie veci v živote, je Bellini už dlho symbolom sofistikovanosti a rafinovaného vkusu. Cipriani s hrdosťou predstavuje Bellini Zero, reimagináciu tohto ikonického kokteilu bez alkoholu, ktorá umožňuje každému zažiť jeho nadčasovú eleganciu.
VŠESTRANNÉ POTEŠENIE
S Cipriani Bellini Zero sú možnosti nekonečné. Experimentujte s rôznymi pomermi Bellini Zero a Prosecco, aby ste našli svoje ideálne Bellini a prežite zážitok z Harry's Bar so svojou rodinou a priateľmi.
Svet mixológie je vašou ustricou.
POPUSTITE UZDU SVOJEJ KREATIVITE
Či už uprednostňujete vychutnať si jeho vynikajúcu broskyňovú príchuť samostatne alebo ju použijete ako základ na vytvorenie vlastného personalizovaného Bellini, Cipriani Bellini Zero ponúka bezkonkurenčnú úroveň všestrannosti. Pre tých, ktorí majú radi klasický zážitok Bellini, jednoducho nalejte do pohára Bellini a ozdobte plátkom čerstvej broskyne. Pre tých, ktorí uprednostňujú prispôsobenejší prístup, použite Bellini Zero ako základ a pridajte požadované množstvo Prosecca, Champagne alebo iných preferovaných liehovín, aby ste dosiahli dokonalú rovnováhu sladkosti, šumivosti a exkluzivity.
Zažite Belliniho ako nikdy predtým.
Zloženie: voda, hroznový mušt 35% (siričitany), biele broskyňové pyré 20%, koncentrovaná šťava z bielej broskyne, oxid uhličitý, regulátor kyslosti: E330; zahusťovadlá: E440 a E415; konzervačné látky: E202, E211 a E242; prírodné arómy, antioxidant: E224, E300; farbivo: E120, E160a.
Výživové údaje na 100ml výrobku: energia 181kJ / 43kcal, tuky <0.5g - z toho nasýtené mastné kyseliny <0.1g, sacharidy 9.1g - z toho cukry 9.0, vláknina 0.5g, bielkoviny <0.5g, soľ <0.01g.
VYTVORTE SI VLASTNÝ KOKTEIL BELLINI
V minulej ére očarujúcich kokteilových večerov bolo vytvorenie dokonalého Bellini exkluzívnym rituálom. Oddaný remeselník trávil svoje dni starostlivým ručným výberom tých najlepších bielych broskýň, ktorých bledá dužina popierala symfóniu chuti vo vnútri. Každá broskyňa bola potom rozpolená a starostlivo odkôstkovaná predtým, než sa podrobila konečnému testu – jemným ručným stláčaním, aby sa uvoľnila jej vzácna esencia.
Táto ambrózia, kaskáda šťavy a dužiny, sa potom starostlivo precedila cez chinois, kužeľové sito utkané z najjemnejšej sieťoviny. Až potom sa premenil na ružový elixír, ktorý sa stal srdcom Bellini. Tento vynikajúci nektár bol potom spojený s Proseccom, talianskou kráľovskou triedou šumivých vín, pochádzajúcou z posvätných oblastí Trevisa.
Ak chcete dosiahnuť skutočnú Bellini blaženosť, vyhľadajte legendárny Bellini Zero Cipriani, vrchol broskyňovej dokonalosti. Vo vychladenom pohári Bellini ho skombinujte s veľmi studeným, suchým Proseccom v "tajnom pomere" – jedna tretina Prosecca a dve tretiny Bellini Zero Cipriani pre každý nebeský výtvor. A tak je Bellini znovuzrodený, čo je dôkazom nadčasovej elegancie a pretrvávajúcej príťažlivosti exkluzivity.
Nealkoholické majstrovské dielo, ktoré zachytáva podstatu rafinovaného pôžitkárstva. Pre tých, ktorí oceňujú jemnejšie veci v živote, je Bellini už dlho symbolom sofistikovanosti a rafinovaného vkusu. Cipriani s hrdosťou predstavuje Bellini Zero, reimagináciu tohto ikonického kokteilu bez alkoholu, ktorá umožňuje každému zažiť jeho nadčasovú eleganciu.
VŠESTRANNÉ POTEŠENIE
S Cipriani Bellini Zero sú možnosti nekonečné. Experimentujte s rôznymi pomermi Bellini Zero a Prosecco, aby ste našli svoje ideálne Bellini a prežite zážitok z Harry's Bar so svojou rodinou a priateľmi.
Svet mixológie je vašou ustricou.
POPUSTITE UZDU SVOJEJ KREATIVITE
Či už uprednostňujete vychutnať si jeho vynikajúcu broskyňovú príchuť samostatne alebo ju použijete ako základ na vytvorenie vlastného personalizovaného Bellini, Cipriani Bellini Zero ponúka bezkonkurenčnú úroveň všestrannosti. Pre tých, ktorí majú radi klasický zážitok Bellini, jednoducho nalejte do pohára Bellini a ozdobte plátkom čerstvej broskyne. Pre tých, ktorí uprednostňujú prispôsobenejší prístup, použite Bellini Zero ako základ a pridajte požadované množstvo Prosecca, Champagne alebo iných preferovaných liehovín, aby ste dosiahli dokonalú rovnováhu sladkosti, šumivosti a exkluzivity.
Zažite Belliniho ako nikdy predtým.
Zloženie: voda, hroznový mušt 35% (siričitany), biele broskyňové pyré 20%, koncentrovaná šťava z bielej broskyne, oxid uhličitý, regulátor kyslosti: E330; zahusťovadlá: E440 a E415; konzervačné látky: E202, E211 a E242; prírodné arómy, antioxidant: E224, E300; farbivo: E120, E160a.
Výživové údaje na 100ml výrobku: energia 181kJ / 43kcal, tuky <0.5g - z toho nasýtené mastné kyseliny <0.1g, sacharidy 9.1g - z toho cukry 9.0, vláknina 0.5g, bielkoviny <0.5g, soľ <0.01g.
V minulej ére očarujúcich kokteilových večerov bolo vytvorenie dokonalého Bellini exkluzívnym rituálom. Oddaný remeselník trávil svoje dni starostlivým ručným výberom tých najlepších bielych broskýň, ktorých bledá dužina popierala symfóniu chuti vo vnútri. Každá broskyňa bola potom rozpolená a starostlivo odkôstkovaná predtým, než sa podrobila konečnému testu – jemným ručným stláčaním, aby sa uvoľnila jej vzácna esencia.
Táto ambrózia, kaskáda šťavy a dužiny, sa potom starostlivo precedila cez chinois, kužeľové sito utkané z najjemnejšej sieťoviny. Až potom sa premenil na ružový elixír, ktorý sa stal srdcom Bellini. Tento vynikajúci nektár bol potom spojený s Proseccom, talianskou kráľovskou triedou šumivých vín, pochádzajúcou z posvätných oblastí Trevisa.
Ak chcete dosiahnuť skutočnú Bellini blaženosť, vyhľadajte legendárny Bellini Zero Cipriani, vrchol broskyňovej dokonalosti. Vo vychladenom pohári Bellini ho skombinujte s veľmi studeným, suchým Proseccom v "tajnom pomere" – jedna tretina Prosecca a dve tretiny Bellini Zero Cipriani pre každý nebeský výtvor. A tak je Bellini znovuzrodený, čo je dôkazom nadčasovej elegancie a pretrvávajúcej príťažlivosti exkluzivity.